2014. február 9., vasárnap

Valentin nap

Szép délutánt! Sziasztok! :)
Mivel 5 nap és Valentin nap, ezért gondoltam én is csinálok egy ilyen posztot, mint a legtöbb blogger. :)
Tehát, érdemes szerintem elolvasni, beleadok mindent! Szeretek sokat írni, szóval felkészülés.:D

~1.Egyedül
Biztos sokan gondolják azok akik egyedül -vannak és nem töltik ezt a napot a barátaikkal-, hogy ők az übercikik, mert nekik nincs senkijük, körülöttük pedig mindenki szerelmes, a barátaik is biztos a szerelmükkel lesznek, és rossz érzéssel tölt el benneteket az, hogy ti a másik csoportba tartoztok, és egyedül lesztek. Nos, hát ez ellen van sok gondolatelűző és tippek, hogy mit csinálj ezen a napon.


:~ Gondolatelűzők: 1. és nagyon fontos az hogy ne légy szomorú. Mindenkinek eljön az életében a szőke herceg, fehér lovon -már ha nem szőke és nem lovon jön akkor is :P-, szóval ez miatt ne izguljatok. A másik pedig, hogy ha nem is jön el mostanában, mindig ott állnak a barátaid melletted, akár a szüleid, és a szülők már annyira nem veszik komolyan ezt a napot, így velük tudod tölteni az időt, illetve a barátaiddal.

:~Tippek: Első tipp, a barátok. Remélhetőleg van olyan barátod akinek nincs szerelme és szívesen lenne veled. Nos, akkor van jó pár tippem. :)
-Filmezés. Nem feltétlenül romantikus, mert akkor rögtön eszetekbe jut az egész egyedüllétes dolog, inkább egy nagyon jó vigjáték amin jó sokat lehet röhögni. Jót tesz :D
-Viccelődés, beszélgetés. Nagyon jó dolog, ha leültök a barátnőddel, hülyültök; kibeszélitek a szerelmeseket, hogy milyen undik tudnak lenni avval a nagy szerelmükkel; gépeztek, közben mindenféle dolgokat beszéltek meg, stb. Ezt ti döntitek el! :D
-Evés. Na ez a legjobb :D Vesztek jó pár csokit, chipset, akár nekiálltok valami egyszerű de finom sütit készíteni; én az utolsót ajánlom, mert nemcsak finom dolgot készítetek, de még jókat lehet nevetni egyes szerencsétlenségben, vagy magán a sütögetésen. Szóval ezek nagyon jó dolgok. Ajánlom őket! <3


~2.Együtt 
Ebből a fajtából is sok van, akik nagyon szerelmesek, megbeszélik a találkát egy szép helyre, akár otthonra, de vannak olyanok akik szintén nagyon szerelmesek, de félnek, hogy a barátjaik nem egy nagy Valentin Nap-ozósak, ezért nem merik megkérdezni, hogy aznap mit csináljanak.

:~Gondolatelűzők: Először is, iktasd ki azokat a gondolataidat, hogy úgysem mered megkérdezni, hogy úgyis nemet mondana bármilyen szerelmeskedésre, vagy találkozóra. Merd megkérdezni, hisz mit vesztenél?!
Ha jófej és azt szeretné, hogy boldog légy, akkor úgyis belemegy, ha pedig kicsit magának való tipus, akkor meg finoman megmondja hogy ő nem ilyen. (jó esetben:D).

:~Tippek: Finoman kérdezd, ha azt feltételezed róla, hogy nem biztos, hogy belemegy. Kérdezd, hogy tetszene-e neki, vagy inkább legyen egy átlagos nap, és hagyjátok, kérdezd meg, hogy mit gondol a ajándékozásról ezen a napon, ha azt veszed észre, hogy nem ellenkezik akkor nyert eseted van, és már megkérdezheted, hogy mit szólna ha átmennétek hozzád, és kicsit beszélgetnétek.Ha viszont kicsit visszahúzódik a témában, lehet hagynod kéne, nehogy magadra haragítsd, de ha eléggé ismered akkor biztosan tudod hogy mit tenne :)







Ébressz fel, ha ennek az egésznek vége!:D
By: Google Fordító :D Thank.


Ennyiiii! Remélem segítettem!<3 Kérdések, likeok, kérések, feliratkozások Jöjjenek! :) Puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése