2014. május 16., péntek

Vágyódás a nyár után..

Hahóó! (: 
*szégyenkezés* Hát igen. Már megint elúszott az ígéretem, hisz mondtam, hogy lesz ajánló, egy rendelést is készítek, szeretnék véleményes posztot, de még mindig nem sikerült teljesíteni. Remélem nem haragszotok, de mentségemre legyen, hogy ennek az évvégi jegynek olyan jónak kell sikerülnie, hogy kevés szabadidőm van, ha pedig éppen van, akkor sem jut eszembe ez a dolog és nem is igazán van kedvem. Lisához térve pedig, neki sincs ideje, mert ő 8.-os és itt van ez az időszak, amikor neki még jobban nincs ideje semmire, úgyhogy a helyében bocsánatot kérek, és természetesen magam helyében is. Remélem nem haragszotok :3
Viszont amit tudnotok kell, hogy ha majd eljön a június, tőlem sokkal több bejegyzés lesz látható, viszont azt még nem tudom, hogy Lisának mennyi ideje lesz. Mindenesetre ha vége a sulinak még több bejegyzés lesz, de már elsejétől van remény, hogy több legyen :) Ennyit erről, biztosan még felvilágosítalak a végleges dolgokról, na de térjünk ahhoz, amit most eredetileg szeretnék ebből a posztból. :)

Most egy ilyen közölhetetlen bejegyzést (jézusom, mi vagyok én?:D) hoztam, mégpedig egy kis "Vágyódás a nyár után" bejegyzést. Ennek a lényege az lenne, hogy mindenki lássa a mostani hónapban már a nyarat, és már kezdjünk el nyaras dolgokat csinálni, így pár tippet, ötletet osztanék meg veletek, hogy ne unatkozzatok^3^ Tudom most nem éppen ideális, mert ha kinézünk az ablakon, semmihez nincsen kedvünk, olyan kiábrándító idő van, de ha ez végre elhúz innen, akkor élvezhetjük is a kezdődő nyarat (:
Pár kép, ha ezek nem érdekelnek, tekerj lejjebb, de nyugodtan ellophatod őket :3















 1. Tölts a jó időben (nem olyanban ami most az egész országban van) barátaiddal időt.
  • Menjetek el együtt görkorizni <3
  • Menjetek el biciklizni
  • Simán sétáljatok valami parkban, réten, vagy bármi hangulatos helyen
  • Menjetek el fagyizni
  • Menjetek el hókristályozni

Ezek lennének a #nemotthontöltjükazidőt tevékenységek. (most rohadt swag lettem, nem?:D)

És ezek pedig az #otthontöltjükazidőtmertazjó :D Bocsi, de most olyan vicces kedvemben vagyok. Haha. NO! :D

  • Valami kihívásokat csináljatok meg, mint pl. a Chubby Bunnyt és egyéb vicces kihívásokat.
  • Hülyéskedjetek, olvasgassatok a szabadban magazinokat
  • Piknikezzetek! *Penny, okos megoldás!* :D
  • Süssetek valami jót, majd menjetek ki a kertbe és a naplementében egyétek meg. :3
  • Csináljatok jégkockát. Ezeket tehetitek esetleg limonádéba, de ha simán limonádéból, vagy szörpből csináljátok, akkor meg is ehetitek simán. :$
  • Készítsetek saját jégkrémet:)
És igen. Ennyi lenne a barátokkal való időtöltés. ÉÉÉÉÉÉs ebben a posztban nem is lesz más, mert nincs kedvem többet írni. Amúgy nem. Csak azért nem lesz, mert nem gondolom, hogy jobb lenne egyedül ilyen dolgokat csinálni, mint a legjobb barátnőddel, ezért ez csak ennyi lenne. De remélem ez is tetszik! 

Sziasztok!
xx Szilvi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése