2015. március 10., kedd

Spring is coming!

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy a szünet után, újult erővel vágnék bele újra a blogba. Semmiféle magyarázatot nem szeretnék írni, mert az sosem sikerül olyanra, ami érdekelne bárkit is.

Szóval így újraindulásképpen egy cikket hoztam.
Tavaly olvashattatok egy tavaszról szóló cikket Lisától, és most én is szeretnék egy olyasmivel előállni.

Lényegében a tavaszt mindenki szereti. Amit én nagyon imádok benne, hogy már érzem azt a kezdődő nyarat és azt a szép időt ami most talán kezdődik (ma iszonyú szép időnk volt) egyszerűen imádom! Nagyon jó hangulatot varázsol, ha azok a komor, unalmas, sötét és egyszínű reggelek után egy szép napsütötte reggelre ébredünk. Nekem általában a reggeli idő pecsételi meg az egész napos hangulatom. Ha egy szörnyű, csúnya időjárásos reggel ébredek és nyolc réteg ruhát kell húznom és még úgy is megfagyok az iskolába vezető úton, akkor sokkal lelombozottabban végzem el az aznapi sulit, mint mikor egy csodálatos, napsütötte reggelre ébredek. Úgyhogy nagyjából az egész tavaszban a jó idő az ami a legkáprázatosabb. 
Ilyenkor, ebben a szép időben sokkal jobban szeretek nagyszünetben kimenni és a délutánt is szívesebben töltöm a szabadban a barátaimmal. De evvel biztos, hogy nem én vagyok egyedül. Sokkal jobb tavasszal, hogy a testnevelés órát nem az unalmas és lehangoló tornateremben töltjük, hanem kimegyünk a sportpályára, ahol már sokkal szívesebben tesizek, mert a sokkal jobb lesz hangulatom a szép idő és, hogy érzem, hogy már jön a melegebb évszak. És végre nem kell nyolc réteg ruhát húzni! :) 
Ebben az évszakban minden újra színes lesz és egyre több ember öltözik vidámabb színekbe, és persze a színek nem csak az embereken, de a növényeken is élénkebb és vidámabb. Rügyeznek a fák és a tavasz közepe felé pedig már kezdenek virágba borulni a növények. Kinyílnak a meseszép tavaszi virágok, és minden olyan vidám és boldog lesz!
Összességében minden más, minden jobb, és minden csodálatosabb ebben az évszakban, mint a szörnyen unalmas és csúnya télben. Minden színesebb és szebb, minden és mindenki boldogabb! :)
Örüljünk, hogy végre eljött az idei tavasz is, és reménykedjünk, hogy ez így is marad és nem fog megint esni a hó, vagy nem jön megint egy rossz idő.

Mindenkit szeretnék biztatni, hogy vágjon bele új dolgokba, esetleg új sportokba, fusson, étkezzen egészségesen, töltsön rengeteg időt a barátaival, de azért még koncentráljon a tanulásra, hiszen itt a tavasz, és élvezzük ki ezt a gyönyörű évszakot! 
priceless existence. | via Tumblr



"Biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz tavasz,
s a folyó újra folyni fog, amikor felenged a fagy."

Mindenkinek kellemes tavaszt! xx Szilvi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése