2014. szeptember 24., szerda

Hogy mi?

Hát sziasztok!

Igen. Itt lennék. Nem is tudom mióta nem volt bejegyzés.. Egy hónapja? Nem.. Két hónapja? Basszus nem. 3 hónapja!

Szörnyen érzem magam, mert bár nem volt egy hú de nagy létszámú feliratkozó közösségem, de akik feliratkoztak azok valószínűleg számítottak arra, hogy aktív leszek. Nem tudom mennyien szerették is a feliratkozóim közül a blogot, de akik igen, azokat nagyon sajnálom, de valószínűleg innentől egy kis időre A BLOG SZÜNETEL!

Szeretném ez az idő alatt kicsit a dolgaimat elrendezni, és mindent helyretenni a fejemben, A terveimen szeretnék kicsit gondolkozni, hogy mi legyen pl. evvel a bloggal és amikor összeszedem magam, talán visszatérek erre a blog dologra. Viszont ehhez egy kis idő kell. Minimum 2-3 hét, vagy egy hónap.. Addig még nem tudom mit kezdek (hogy bezárom, vagy innentől is lehet kommentelni vagy stb., csak nem lesz bejegyzés) a bloggal, de azt tudom, hogy a szünet után újult erővel újra belevágnék a blogba és ígérem izgalmas bejegyzések tárháza lesz ez a blog. Kicsit talán személyesebbé szeretném majd tenni, ami kb. annyi, hogy nem design blog szerűség lesz, inkább cikkes, véleménykifejtős, ami hozzám mostanában közelebb áll. 
Igazából a szerkesztés és bármi ehhez kapcsolódó dolog is kimaradt az életemből, ezáltal már nem is szeretek ezekkel a dolgokkal annyira foglalkozni. De a mélyebb elgondolkodtatóbb bejegyzések írása még mindig közel állna hozzám. Kicsit szeretném, ha a feliratkozóim és köztem lévő kapcsolat személyesebb és családiasabb lenne, de ehhez mindenképpen olyan bejegyzések kellenek, ami kell ez a kapcsolat továbbfejlődhet. 

Nagyjából ennyi, remélem szép nyaratok volt és élveztétek ezt a három hónapot. Sajnos az iskola elkezdődött, de higyjétek el pár hónapnak fog telni ez az iskolai idő, és néhány hónap múlva itt lesz nyakunkon a nyár, a szabadság -majdnem- 3 hónapja.

Sok sikert, szép jegyeket. Egy kis idő múlva jövök, addig legyetek jók!

Ui.: A szerkesztőfelvétel kicsit elmaradt, de most megfogom beszélni a jelentkezővel, hátha még áll, és akkor a blog sem fog teljes mértékben szünetelni, csak a részemről!

Szilvi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése